ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΗΡΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΙΚΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α.Ε.

1. Πληροφορίες για τους νοσηλευόμενους
Η κλινική μας είναι ένας χώρος νοσηλείας όπου η ποιότητα, το ενδιαφέρον και η ασφάλεια προσφέρονται για εσάς που μας προτιμήσατε, γεγονός το οποίο μας τιμά ιδιαίτερα. Όλες οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεσή σας, με σκοπό να προασπίσουν την υγεία σας, καθώς επίσης και να συμβάλλουν στην συντόμευση του χρόνου νοσηλείας σας. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής κλίνης, δωματίου και θέσεως. Στη lux θέση δύναται να παραμείνει   σε δεύτερο κρεβάτι ο συνοδός. (Σχετικές πληροφορίες στο λογιστήριο).

2. Διαδικασία Εισαγωγής
Πρέπει να έχετε μαζί σας και να παραδώσετε αμέσως με την εισαγωγή σας στην προισταμένη: – Αστυνομική ταυτότητα και των δύο συζύγων – Ασφαλιστικό βιβλιάριο και κάρτα υγείας Παρακαλούμε να παραδίδετε χρήματα, τιμαλφή και άλλα πολύτιμα αντικείμενα στους οικείους σας για φύλαξη. Επειδή καμία ευθύνη δεν έχουμε για την απώλειά τους. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής κλίνης δωματίου και θέσης. Επίσης δυνατότητα να παραμείνει σε δεύτερο κρεβάτι ο συνοδός. Για την επιπλέον οικονομική επιβάρυνση δίδονται σχετικές πληροφορίες από το λογιστήριο.


3. Επισκεπτήριο Ασθενών 
Οι ώρες επισκεπτηρίου είναι καθημερινά 10:00 πμ – 13:00 πμ και 17:00 μμ – 20:00 μμ. – Δεν επιτρέπονται τα παιδιά κάτω των 12 ετών. – Μέσα στον θάλαμο του ασθενούς δεν συνίσταται η παρουσία περισσότερων από δύο επισκεπτών για κάθε ασθενή. – Παρακαλούνται οι συνοδοί να μην κάθονται ή ξαπλώνουν στα κρεβάτια. – Οι διανυκτερεύσεις των συνοδών θα επιτρέπονται μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις και θα εγκρίνονται εκ των προτέρων από τη διεύθυνση – Δεν επιτρέπεται η μεταφορά τροφίμων στους θαλάμους των ασθενών

4. Απαγόρευση Καπνίσματος
Βάση των σχετικών υγειονομικών διατάξεων απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα σε όλους τους χώρους (δωμάτια,μπαλκόνια,σαλόνια κλπ) της κλινικής.

5. Διαδικασίες Εξιτηρίου
Τα εξιτήρια των ασθενών διεκπεραιώνονται μέχρι και τις 11:00 πμ Μετά επιβαρύνονται με το νοσήλιο της ημέρας. Οι οικονομικές υποχρεώσεις αφορούν: τα νοσήλια, τις παρακλινικές εξετάσεις, τα έξοδα χειρουργείου και αναισθησίας τα φάρμακα, το λοιπό υγειονομικό υλικό και τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις εξοφλούνται στο λογιστήριο της κλινικής απ’ ευθείας (και όχι μέσω θεράποντος ιατρού)

6. Υπηρεσία Ασφάλειας
Για την ασφάλειά σας, σε συνεργασία με την GROUP 4, το προσωπικό ασφαλείας ελέγχει διακριτικά και με σεβασμό τους εισερχόμενους και τους εξερχόμενους. Παρακαλούμε να παραδίδετε χρήματα, τιμαλφή και άλλα πολύτιμα αντικείμενα στους οικείους σας για φύλαξη, επειδή καμία ευθύνη δεν έχουμε για τυχόν απώλειά τους.

7. Γεύματα
Το διαιτολογικό τμήμα σε συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς είναι υπεύθυνοι για τα γεύματα. Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η μεταφορά τροφίμων στους θαλάμους των ασθενών.

8. Λειτουργία Τηλεφωνικού Κέντρου
Για κλήση πληκτρολογήστε τον αριθμό 0 και στη συνέχεια τον αριθμό τηλεφώνου που επιθυμείτε να καλέσετε. Η χρέωση θα γίνει απευθείας στο λογαριασμό σας. Το τηλεφωνικό κέντρο έχει αριθμό 2741076760 ή εσωτερικό 150 και το λογιστήριο 2741076770 ή εσωτερικό 114.

9. Παροχές Δωματίου
Τα δωμάτια εκτός από προσωπικό τηλέφωνο θα διαθέτουν και ειδικό φωτισμό, ραδιόφωνο, τηλεόραση, κλιματισμό. Για ρύθμιση της κλίσης του κρεβατιού υπάρχει χειριστήριο στο δεξιό μέρος του.

10. Τα τμήματα της μικτής κλινικής Ηρα Κορίνθου
Παρέχουν υπηρεσίες που καλύπτουν ευρύ φάρμα ιατρικών υπηρεσιών
– Μαιευτικό τμήμα και ανώδυνου τοκετού
– γυναικολογικό τμήμα
– Μονάδα μαστού
– τεστ Παπανικολάου
– Ακτινολογικό τμήμα
– τμήμα υπερήχων
– TRIPLEX
– Αναισθησιολογικό τμήμα
– Ιατρείο πόνου
– Γενικής Χειρουργικής
– Χειρουργικής λαπαροσκόπησης
– Χειρουργικής ωτορινολαρυγγολογίας
– Χειρουργικής ορθοπεδικής
– Πλαστικής χειρουργικής
– Ενεσοθεραπείες σε κλινική ή κατ΄ οίκον
– Αιμοληψίες κατ΄ οίκον μετά από ραντεβού
– Μεταφορά με ασθενοφόρο