Σεργεντάνης Θεόδωρος
Γυναικολόγος – Μαιευτήρας

Καλώς ορίσατε στο ιατρείο του Θεόδωρου Σεργεντάνη στην Κόρινθο. Αποφοίτησε το 2012 από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Comenius University of Bratislava. Ειδικεύτηκε στο γενικό νοσοκομείο Κορίνθου από το 2013 ως το 2019 και στην συνέχεια στην Β Μαιευτική- Γυναικολογική κλινική του πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο πανεπιστημιακό νοσοκομείο από το 2019 ως το 2022. Οι μεταπτυχιακές σπουδές του έγιναν με αντικείμενο την οργάνωση και διοίκηση μονάδων υγείας το 2012 στο ΕΚΠΑ. Ο ιατρός έχει το σύγχρονο και πλήρες ιατρείο του εντός του Medi Center Κορίνθου.

Το ιατρείο προσφέρει παρακολούθηση κύησης, πλήρη προγεννητικό έλεγχο, υπερηχογραφήματα κύησης, αυχενική διαφάνεια, Β επιπέδου και Doppler κύησης, καθώς και επεμβατικό και μη επεμβατικό προγεννητικό έλεγχο. Τέλος γίνεται μελέτη με καρδιοτοκογράφο(NST).

Στο ιατρείο μας οργανώνονται μαθήματα ανώδυνου τοκετού και θηλασμού.

Γίνεται πλήρης γυναικολογικός έλεγχος, με καλλιέργειες κολπικών υγρών, Test Παπανικολάου υγρής φάσης, HPV DNA και mRNA και κολποσκόπηση. Τέλος γίνεται συμβουλευτική και εμβολιασμός για τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων(HPV).

Στο ιατρείο πραγματοποιείται διαγνωστική υστεροσκόπηση.

Στο ιατρείο γίνεται εξέταση μαστών.

Τέλος γίνεται διερεύνηση υπογονιμότητας, παρακολούθηση συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών και εμμηνόπαυσης.